Rotary Club Mykolaiv

місія та цілі

Сприяння миру Боротьба з хворобами Забезпеччення чистою водою Забезпеччення санітарією та гігієною Рятування матерей та дітей Підтримати освіту Розвивийття місцевої економіки Бережіння навколишнього середовища

Хто Ми

Понад 110 років діяльні Ротарі
Ротарі — це глобальна мережа з 1,4 мільйона сусідів, друзів, лідерів і тих, хто вирішує проблеми, які бачать світ, у якому люди об’єднуються та вживають заходів для створення довготривалих змін — по всьому світу, у наших громадах і в нас самих.

Вирішення реальних проблем потребує справжньої відданості та бачення. Понад 110 років діяльні люди Ротарі використовували свою пристрасть, енергію та інтелект, щоб втілити в життя екологічні проекти. Від грамотності та миру до води та здоров’я, ми завжди працюємо, щоб покращити наш світ, і залишаємося відданими до кінця.

Команда

Andriy Pinchuk

President of
Rotary Club Mykolaiv

Nikita Gushchenko

Secretary of
Rotary Club Mykolaiv

Vlad Guriev

Rotary Black Sea Fleet Commander

Artem Vaschilenko

Membership Officer
 

Volodymir Samoylenko

Project manager
WASH Ukraine in Mykolaiv

Andriy Cherepanov

Member of
Rotary Club Mykolaiv

Victoria Miros

Grant Officer
 

Що робимо

Жоден виклик не є для нас надто великим

Понад століття ми зводили мости між культурами та з’єднували континенти. Ми боремося за мир, боремося з неписьменністю та бідністю, допомагаємо людям отримати доступ до чистої води та санітарії та боремося з хворобами. Наша найновіша мета — захистити нашу планету та її ресурси.

Програми Ротарі розвивають нове покоління лідерів, забезпечують фінансування, щоб зробити світ кращим, і роблять мир пріоритетом. І наші програми не лише для членів клубу. Дізнайтеся, як ви можете змінити ситуацію у своїй громаді за допомогою Ротарі.

Сприяння Миру
Боротьба з хворобами
Забезпечення чистою водою
Порятунок матерів і дітей
Підтримка освіти
Зростання місцевої економіки

Місія

Rotary Club Миколаїв

Ротарі присвячується справам, які розбудовують міжнародні відносини, покращують життя та створюють кращий світ, щоб підтримати наші мирні зусилля та назавжди покінчити з поліомієлітом.

Новини та події

Новини, заходи та події Rotary Club Миколаїв

10/10/2023

Відновлення надії: Rotary Club Deinze, Rotary Club Mykolaiv та Гуманітарний Штаб "Центру підтримки бізнесу та економічного розвитку" передали модульні будиночки в села Шевченківської громади.

Шевченківська громада колись була символом спокою і благополуччя. З початком повномасштабної війни вона ... See more

30/09/2023

«Ротарі» - медикам Снігурівщини!

Продовжуючи благородну місію служіння людям, міжнародна спільнота «Ротарі» передала сучасну пересувну амбулаторію до Снігурівки.

Завдячуючи допомозі партнерів з США, а саме District 6270 та 6220, Rotary Club Lviv International мобільний шпиталь не одне життя незламним ... See more

15/09/2023

Одним з поточних напрямків діяльності Rotary International в нашій державі є підтримка медичної галузі в регіонах, що постраждали від військової агресії рф.
Днями, у операційній опікового відділення КНП ММР "Міська лікарня №3" міста Миколаєва була введена в експлуатацію сучасна безтіньова ... See more

28/07/2023

Опікове відділення КНП ММР "Міська лікарня №3" міста Миколаєва висловлює щиру подяку Rotary Club Rakhiv Ротарі клубу Рахів Центр Європи за надані препарати для ентерального харчування.
Дані сучасні препарати ентеральної підтримки необхідня для хворих з важкими опіками.
Низький уклін усім ... See more

27/07/2023

Зі святом усіх причетних!

Зв'яжіться з нами